Bruidsfotografie

Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Een van de belangrijkste investeringen die jullie doen voor jullie huwelijk is het vinden van een bruidsfotograaf. Want zeg nou zelf, nadat deze bijzondere dag is afgelopen zijn er enkel nog jullie herinneringen en foto’s om naar terug te kijken.

Ik zou jullie graag willen uitnodigen om verder te lezen en te ondekken of ik de geschikte fotograaf voor jullie ben.

Hopelijk tot snel!

Werkwijze

Als ervaren fotograaf weet ik als geen ander waar ik op moet letten, welke momenten ik absoluut niet mag missen en waar ik allemaal rekening mee moet houden tijdens het fotograferen van jullie trouwdag.

Ik vind het heel belangrijk dat we een klik hebben en dat we er samen een leuke dag van kunnen maken. Dit zal ook zeker de mooiste foto’s opleveren!

Tijdens jullie huwelijk gaat het uiteraard om jullie en wil ik allesbehalve op de voorgrond staan. Daarom houd ik vanaf de zijlijn alles goed in de gaten om er zeker van te zijn dat ik niks mis. Als het goed is merken jullie niet eens dat ik er ben. Het gaat immers om jullie.

Ik hou graag een journalistieke werkwijze aan, dit betekend dat ik alles fotografeer zoals het is en dat ik jullie en jullie gasten niet zal neerzetten en vraag om even te lachen. Ik hou van de echte pure emoties die ik perfect kan fotograferen als ik mij wat meer op de achtergrond hou.
Ik zal jullie enkel sturen en aanwijzingen geven tijdens de fotoshoot op een door jullie gekozen locatie.

Tijdens jullie huwelijk staan jullie centraal en staan jullie dus in het middelpunt van de belangstelling. Daarom zal ik mij zo onopvallend mogelijk op de achtergrond houden en zul je vaak niet eens merken dat ik er ben. Ik houd alles in de gaten en leg alle momenten vast zonder dat jullie het altijd door zullen hebben.
Ik laat jullie lekker samen en met jullie gasten deze bijzondere dag beleven.

Details zoals die prachtige gedekte tafels of die leuke bordjes en versierde stoelen. Geen detail zal mij ontgaan en zal ik ook even tijd voor maken om te fotograferen.
Deze details horen ook bij jullie dag en verdienen een waardig plekje in jullie herinnering.

Het vastleggen van de emotie tijdens deze bijzondere dag vind ik persoonlijk een van de mooiste en belangrijkste dingen die er zijn.
De uitdrukking op zijn gezicht op het moment dat hij jou voor het eerst ziet of die traan van je moeder tijdens de ceremonie.
Stuk voor stuk onbetaalbare momenten die je elk moment wanneer jullie het trouwalbum open slaan weer zien en de emoties zullen herinneren van deze bijzondere dag.  

Kennismakingsgesprek

​Om te ontdekken of de klik er is en om elkaar te leren kennen, plannen we geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek in.
Tijdens dit gesprek nemen we ook alvast de trouwdag door en vertel ik jullie hoe ik tewerk ga. Dit gesprek zal ongeveer een uurtje in beslag nemen. Uiteraard beantwoord ik al jullie vragen en kan ik jullie alvast wat voorbeelden van een trouwalbum laten zien. 

Het leveren van de foto’s 

Jullie foto’s worden standaard geleverd in zowel high- als low-resolutie bestanden via WeTransfer. 
De low-resolutie bestanden zijn voorzien van mijn logo en zijn het meest geschikt voor het delen op Social-media of het overzetten op je telefoon.

Een week na de bruiloft al een sfeerimpressie die jullie kunnen delen met familie en vrienden.

​Willen jullie alvast wat foto’s die jullie kunnen delen met familie en vrienden. Dat is geen probleem!
Met jullie toestemming maak ik door middel van een blogpost op mijn website geheel kosteloos een selectie van 10 nabewerkte foto’s. Zo hebben jullie een week na de bruiloft al een eerste sfeerimpressie die jullie kunnen delen met jullie dierbaren.  

Op de foto’s zit een levertijd van 6 weken. 

Beschikbaarheid

Om er zeker van te zijn dat jullie trouwdatum nog beschikbaar is raad ik jullie aan om mij even een mailtje te sturen met jullie trouwdatum en te vragen naar mijn beschikbaarheid. Dan laat ik jullie zo snel mogelijk weten of ik die dag nog beschikbaar ben. 

Kosten

Ik heb helaas nog niet de tijd gehad om dit online met jullie te delen. wel ben ik vanplan dit binnenkort online te zetten. Houdt mijn website dus in de gaten voor updates. 

Mochten jullie toch mijn prijzen willen weten voordat ze online komen, stuur mij dan even een mailtje met jullie trouwdatum en wensen naar: info@jessie-evelein.nl, dan kan ik kijken wat ik voor jullie kan doen.

Loveshoot

Het is mogelijk om voorafgaand aan de bruiloft een loveshoot in te plannen. Dit zal ongeveer een anderhalf uur durende fotoshoot zijn geheel in het teken van de liefde. We gaan naar een prachtige locatie (die nader te bepalen is) om de liefde, emotie en chemie tussen jullie vast te leggen. Jullie mogen gewoon jezelf zijn! Die verliefde blik is al meer dan genoeg om een prachtige foto te maken.

error: Content is protected !!